Sivut

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Korttilaatikko

Työkaveri esitteli tänään tekemäänsä upeaa ylioppilaskorttia. Innostuin taas ja haluan oppia lisää korttien tekemisestä, vaikken koskaan hänen tasolleen yltänekään. Kaikille niille minun tekemilleni hienoille korteille täytyy tietysti olla säilytyspaikka ellei niitä heti lähetetä ja aloitinkin korttiaskartelun siitä. ;)

Kenkälaatikko sai uuden ilmeen päällystettyäni sen eteisestä ylijääneellä tapetilla. Juhlavuoden kunniaksi kanteen pääsi myös Titanic. Sisältö täytyy tietysti selvitä ja lopuksi vielä kolmiulotteisuutta virkatulla kukkasella. Mitä näillä on tekemistä korttiaskartelun tai toistensa kanssa? Ei mitään! Eli teemaa en tässä askartelussa noudattanut. Mutta ehkä seuraavassa?

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana ideoita täällä teidän blogissa! :) Kuulin tästä eilen Rassulta ja siinähän meni hetki jos toinenkin, kun tätä tutkittiin.
    Tuosta kenkälaatikon päällystämisestä kysyisin, millä kiinnitit tapetin laatikkoon?
    Käykääpäs kurkistamassa myös Villa Emmassa-blogiin! ;)

    VastaaPoista
  2. :) Tervetuloa! Kiinnitin tapetin ihan vain askarteluliimalla laiskuuttani. On ainakin toistaiseksi pysynyt. Tuo alla oleva kenkälaatikko oli joistain kohdistaan menettänyt pintapaperin, joten ajattelin nestemäisemmän liiman imetytyvän liiaksi niihin kohtiin. Kaksipuoleinen tarrapaperi toimisi myös, mutta on turhan kallista mun makuun. ;)

    VastaaPoista