Sivut

tiistai 22. toukokuuta 2012

Elämänpuu


Aloitin jo talvella kaksiulotteisen risupuun tekemisen. Tarkoituksenani oli tehdä siitä seinäkoriste, johon voisin ripustaa rautalankatöitä ja kenties tehdä tuikkukipoista lehtiä. Siksi valitsin sidontalangaksi kiiltävän langan. Työ jäi kesken ja kuivui lähes sidontakelvottomaksi saunan eteisessä. Nyt tein sen loppuun, sidoin kuinka pystyin oksia liottamatta. Lopullinen koko on noin pari metriä suuntaansa.

Myös käyttötarkoitus muuttui matkan varrella. Kesken jääminen, oksien kuivuminen ja yllätykset matkan varrella muistuttivat elämästä yleensä. Puu saa nyt luvan olla valokuvakollaasin taustana. Olen kerännyt puuhun mustavalkovalokuvia suvustani ja kummilapsistani. Näissä blogin kuvissa puussa on vain muutama kuva, koska en ilman lupaa halua julkaista kuvia.

Kuvat kiinnitin puuhun kaksiosaisella erittäin yksinkertaisella pidikkeellä. Halusin, että kuvat pääsevät liikkumaan tässä elämänpuussa kuin lehdet tuulessa. Luulen, että lisään puuhun vielä elämälleni tärkeitä sanoja tai aforismeja pieniksi lehdiksi kuvien joukkoon. Haluan kuitenkin mutustella tekstejä kiireettä.1 kommentti: