Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Käsilaukku kartongista


Äitienpäivälahjaksi saamani askartelu on ehdottomasti päivityksen arvoinen. 10-vuotias poikani osoittaa erinomaista äiti-tuntemusta lahjallaan. Koulussa opettaja oli antanut ohjeeksi tehdä jonkinlainen laukku (itse ideoitu, ei mallia) tai tasku, johon voi pujottaa kortin ja mahdollisesti jotain muutakin. Materiaalina oli kartonki, sakset, liima ja mielikuvitus.

Näillä eväillä poika onnistui luomaan sydänkäsilaukun, joka todella lämmitti sydäntäni. Turkoosi ja punainen toimivat sähäkkänä yhdistelmänä ja ideointi on onnistunutta. Sivuissa on haitarilevikkeet ja keskellä lukitussysteemi. Sisältönä tietysti suklaata kortin lisäksi.


3 kommenttia:

 1. Mielettömän hieno. Onnittelut äidille fiksusta pojasta!

  VastaaPoista
 2. Onpa tosiaan hieno idea! Minulle tuli mieleen, että oletteko lukeneet kirjaa "Anna hyvän kiertää-Ekoaarteet omin käsin." (Raija Puukko, Marja Koivumäki ja Satu Kontinen, 2009)?
  Näin 2010 Käsityölehdessä siitä "mainoksen." Kirjasta oli otettu idea kotelolaukkuun.
  Minäpä laitan tuonne omaan Blogiin siitä kuvan.
  Tämä teidän blogi tuli heti mieleen, kun näin sen jutun. :)
  -Anne- VillaEmmassa

  VastaaPoista
 3. Ei ole tuttu kirja, eikä poikakaan tunnustanut sitä lukeneensa. Ehkä opettaja oli? Mutta taitavasti oli saanut lapsen tuntemaan, että ihan itse keksi idean ;) Kiitos vinkistä! Kierrätys on aina ollut tärkeä ja jäte- tai ylijäämämateriaalista on valmistunut moni tämän blogin työ.

  VastaaPoista