Sivut

lauantai 1. lokakuuta 2011

Hyväntekeväisyystöitä: heijastimia ja peitto

Yksi käsityöharrastuksen palkitsevia puolia on osallistuminen erilaisiin hyväntekeväisyystempauksiin. Näihin liittyy vielä usein aimo annos muunlaistakin sosiaalisuutta, käsitöitä tehdään joko konkreettisesti tai virtuaalisesti yhdessä.

Tällä viikolla minä olen päässyt mukaan kahteen hyvin erityyppiseen projektiin. Toisessa kerätään sairaalan keskos- ja vastasyntyneiden osastolle peittoja, vaatteita, sukkia ja tumppuja.
Toinen on vetämäni partioryhmän varainkeruutempaus. Nämä 10-vuotiaat tarmokkaasti päättivät järjestää myyjäiset, miettivät ajankohdan ja myyntiartikkelit aivan itse. Yksi myyntiartikkeleista on itsetehdyt heijastimet, joita sitten olen esimerkiksi ja myytäväksi valmistanut. Mietin mahdollisimman yksikertaisen mallin, jossa kuitenkin on useampi vaihe, jotta jokainen pääsee osallistumaan heijastimien tekoon. Virkatuista heijastimista innostuneena tein myös muutaman kukkaheijastimen rosee-tekniikalla. Vuosi sitten syksyllä tein heijastimia paljon, mutta en onnistunut enää löytämään varastoistani kuin kaksi, joten tarpeeseen tulevat myös ihan omassa perheessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti