Sivut

torstai 20. lokakuuta 2011

Angry bird ja muita amigurumeja

Perheen pienimmän riemastukseksi pihakatajaan lennähti kummallinen ilmestys. Hetken aikaa tutusteltuamme huomasimme sen viihtyvän paremmin sisätiloissa. Kaikkein mieluisin paikka löytyy näppikseltä, jossa se tarkkailee mahdollisia lajitovereitaan.

Viime keväänä tein sudenpenturyhmälleni voimaeläimet kesäleiriä varten. Jokainen sai oman hahmon, jolle antoi nimen. Kaikki eläimet ovat Annie Obaachanin kirjasta Virkkaa amigurumi!, jonka ohjeita tosin muokkasin joidenkin hahmojen kohdalla. Nämä on virkattu pääasiassa puuvillalangoista tai puuvillan tyyppisistä sekoitelangoista.

4 kommenttia:

 1. Onpa söpöjä eläimiä, sopivat pieniin käsiin. Ja mukava on teidän bloginnekin, täynnä kiinnostavia ideoita. Innostuin heti virkkaamaan voimaeläimiä lastenlasten joulukalentereihin.
  Hienoa, että käsityöperinne jatkuu isomummulta monta sukupolvea eteenpäin.

  VastaaPoista
 2. Lähellä luontoa -blogissani tunnustus teille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos caijsa ja maalainen kommenteista! Minä (ja muut tämän blogin kirjoittajat myös) olen sen verran tahvo blogimaailmassa, etten edes osaisi sellaisia tunnustuksia jaella kukkasten kera. :D Tunnustus lämmittää täälläkin, kannustaa jatkamaan töiden kuvaamista....

  VastaaPoista