sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Uutta ja vanhaa yhdistäen

Matkaltani Thaimaahan toin mukanani lankaa, josta ajattelin tekeväni ihanan pehmoisia kaulahuiveja ja tietysti omalla mallillani. No eihän siitä tullut sellaista kuin olin kuvitellut, joten keksin sille käytön "pääsiäisruohona", muniahan neuloimme jo viime pääsiäiseksi Juurismäellä. Kuppi, johon ruohon laitoin, on vanha virkattu liina, jonka tärkkäsin kulhon ympärille jo ennen joulua.
Eilen korissa näkyi vaan munia, mutta tännään oli jo yksi tipu kuoriutunut, ehkä auringon lämmittämänä. Saa nähdä kuinka monta niitä on pääsiäisenä.
Viime viikolla poistin vähän kuivahtaneen havukranssin ulko-ovesta. Ovi näytti hieman valjulta. Juurismäen äidin tekemän kevätkranssin innoittamana tein minäkin oveen uuden. Lankana käytin samaa lankaa kuin "pääsiäisruohoonkin". Neuloin muuten kevätkranssin ohjeella, mutta en tehnyt kuin kaksi kiehkuraa. Kiinnitin neuloksen vanhaan pajukranssiin. Koristeet ovat joskus vuosia sitten sukkahousuista valmistetut kukat ja perhoset, lisäksi uutena kaksi keltaista langasta tehtyä kukkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti