sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Blogi täyttää puoli vuotta - arvonta!

Blogimaailman noviiseina emme oikein ole osanneet noudattaa etikettiä, mitä tulee tunnustusten jakamisiin tai blogien kommentointiin. Nyt kun blogin tilastojen mukaan täällä käy paljon vierailijoita myös ystäväpiirimme ulkopuolelta, on aika ryhdistäytyä!

Ensinnäkin iso tervetulotoivotus kaikille lukijoille! On aivan uskomattoman upeaa, jos olemme jotenkin onnistuneet inspiroimaan sinua. Mikäli uskot palaavasi blogiin, ilmoittaudu lukijaksi. (Meille ei oikein ole selvinnyt, mitä hyötyä tästä sinulle on, mutta meitä se ilahduttaisi.)

Toivomme myös kommentteja, mikäli tekeleemme herättävät ajatuksia. Erityisesti kaipaamme mielipiteitä ja korjausehdotuksia ohjeisiin. Niiden tekeminen ei ole ihan helppoa, joten varmasti parannettavaa riittää.

Blogimme täyttää puoli vuotta 13.2., joten järjestämme arvonnan. Yritimme hieman kaivella vinkkiä muista blogeista kuinka tämä on viisainta järjestää ja päädyimme seuraavaan:

 • arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen 13.2.2012 mennessä ja jättämällä kommenttiin joko yhteystiedot tai muuten tunnistautumalla
 • arvomme voittajan 14.2. ja kerromme sen täällä
Palkintona on pehmeä ja lämmin ystävänpäiväyllätys. Kuvaa ei nyt ole, koska eihän se sitten olisi yllätys. :D

16 kommenttia:

 1. Onnea puolivuotiaalle blogille! Teidän blogin alkutaivalta on ollut kiva seurata, olette tehneet kaikenlaista kaunista laidasta laitaan. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea blogin synttäreiden johdosta. Tulin lukijaksi, koska blogissa on ohjeita virkkaukseen ja paljon muitakin kauniita käsitöitä. Olen itse vasta aloittelija virkkauksen saralla, joten en ole vielä ehtinyt kokeilemaan ohjeitanne. Seuraavaksi olisi tarkoitus ryhtyä virkkailemaan kukkia, kunhan keksisi, minkä värisiä lankoja kaupasta ostaisi. Tällähetkellä varastossa on vain valkoista.
  Jään jännityksellä odottelemaan joskos arpaonni kerrankin suosisi minua. :)

  VastaaPoista
 3. onnea! osallistun mielelläni arvontaan :) s-posti on ebbuebbu@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mä puolestani kiitän, että tämä blogi on olemassa. Mä itse inspiroidun täällä käydessäni. En välttämättä aloita samaa työtä kuin täällä on, vaan rohkaistun tekemään jotain omaa.

  Kiitos! Osallistun myös arvontaan. sari.jarvinen0@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Sattumalta löysin, ja seuraan(linkki sivuillani). Mielenkiintoinen käsityöblogi, kivoja töitä olette tehneet. Itsekin olen noviisi blogi-alalla.
  Tottakai mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 6. Onnea ensimmäisestä puolesta vuodesta ja tulkoon vuosia paljon lisää!

  VastaaPoista
 7. En enää muista, mistä tänne "eksyin", mutta blogi miellytti ja jäin seuraamaan. Onnea puolikkaasta vuodesta.

  VastaaPoista
 8. Blogianne on ollut mukava seurata, jostain eksyin tänne ja syötteenlukijan kautta seurailen päivityksiä. Blogianne on hauska seurata :) Ai niin mukaan myös arvontaan.

  VastaaPoista
 9. Hip hei, mukana ollaan! Tämä blogi on aivan ihana, onneksi löysin tieni tänne! :)

  Kivaa viikon jatkoa teille!

  VastaaPoista
 10. Mukana ollaan. Ilolla olen seurannut alusta saakka, mitä kaikkea ihanaa olette tehneet. :)

  VastaaPoista
 11. Onnea ensimmäisestä puolikkaasta vuodesta, tulkoon monen monta lisää...Minäkin pidän blogin monipuolisuudesta ja ripeästä postaustahdista.

  VastaaPoista
 12. Loistava idea sukupolvien yhteisestä blogista, oi kuinka ilahduinkaan löytäessäni teidät ! Onnea ensimmäisestä merkkipaalusta, kohta olette jo konkareita.
  Arvonnassa mukana, yllätykset ovat kivoja.

  VastaaPoista
 13. paljon paljon onnea!

  (t. uusi lukija)

  s-posti: miljuska_@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Mielenkiintoinen blogi. Onnea menneestä puolesta vuodesta ja lisää samanlaisia monta

  VastaaPoista
 15. Mukavan vaihtelevia töitä laajuudeltaan ja vaativuudeltaan, tykkään. Arvonnassa haluaisin olla myös mukana, yllätykset ovat tosiaan ihania ja toivon, että jos oikein tuuri käy niin kyseessä olisi vieläpä jotain itsetehtyä ?!

  VastaaPoista
 16. Arvonnan julkaisu viivästyi muiden kiireiden vuoksi, mutta onnetar suosi Minna-nimimerkkiä. Onnittelut! Et ole ilmoittanut yhteystietojasi, joten niitä kaivataan. (Varmuuden vuoksi arvoimme varasijankin ;))

  VastaaPoista